Osmrtnica

Zora Bebek

1938. - 2020.

osmrtnica

 Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

ZORA (pok. Tadije) BEBEK – ro─Ĺ. Lovri─ç

u petak 06.03.2020. godine, u 12.40 sati, nakon kra─çe i te┼że bolesti u 83. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe bit u nedjelju 08.03.2020. godine u 13.45 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×Bijeli BrijegÔÇť. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se u 15.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ┼ŻITOMISLI─ćI. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.00 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: suprug LJUBO; djeca: DRAGAN, ANKICA, GORDANA i VEDRAN; zetovi: BRANKO i ANTE; nevjeste: GORANKA i MARIJANA; unu─Źad: MILJENKO, DALIBOR, DIJANA, DORIS, VLATKA i MATI┼áA; praunuk STEFAN; brat IVAN s obitelji; sestra ZDRAVKA s obitelji; obitelj pok. brata CVITANA; obitelj pok. zaove ZORE; obitelji: BEBEK, LOVRI─ć, DRLJO, POPOVI─ć, PARLOV, KARLOVI─ć, AZINOVI─ć, JURI─ć, PETROVI─ć, ┼áIMI─ć, RAKO, KO┼ŻUL, KLJAJO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

06/03/2020

error: