Osmrtnica

umrli_zeljko_rogic_eosmrtnice_osmrtnica

Željko Rogić

kriz_osmrtnicama

1970. - 2020.

GOSPODINE, TVOJIM SE VJERNIMA ŽIVOT MIJENJA, A NE ODUZIMA! ''Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!'' (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Željko Rogić (pok. Ante)

Nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo dana 20.05.2020. godine u Balingenu – Njemačka, u 50-oj godini života. Sahrana će se obaviti na NOVOM GROBLJU – Gornji Radišići u srijedu 27.05.2020. godine u 17 sati. Obitelj prima izraze sućuti ispred kapelice u groblju od 16 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga BRANKA, sin ANTE, kći MIRJANA, brat DAVOR s obitelji, sestre: MIRA s obitelji i LJUBA s obitelji, punac NEVENKO, šure: ANTE-Ćuća s obitelji i SLOBODAN s obitelji, tetke: ZORA s obitelji i LJUBA s obitelji, ujaci: MARINKO s obitelji, ANTE s obitelji i SREĆKO s obitelji, obitelj pok. strica ŽARKA, obitelj pok. ujaka IVANA, obitelj pok. tetke VERKE, obitelji: ROGIĆ, MATIĆ, PAŠTROVIĆ, PRIMORAC, BUNOZA, DUGANDŽIĆ, ŠARAC, NOSIĆ, TOMIĆ i ŠUMELJ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

25/05/2020

error: