Osmrtnica

umrli_mirko_maric_eosmrtnice_osmrtnica

Mirko Marić

kriz_osmrtnicama

1954. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Mirko Marić pok. Stipe

u ponedjeljak 25.05.2020. godine nesretnim slučajem u 66. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 28.05.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga BOŽICA; sinovi: MARIO i IVICA; kćerke: MARIJANA i IVANA; brat ILIJA s obitelji; sestre: KATA, MATIJA i LUCIJA s obiteljima i obitelj pok. sestre MARTE; zetovi: IVICA i DRAGAN; nevjeste: TIHANA i MARIJA; unučad: DARIO, IVAN, MATEJ i MARIJA; punica MILKA; šure: VINKO i MARINKO s obitelji; svastike: LUCIJA i OLGA s obiteljima; obitelji: MARIĆ, ŠARAVANJA, DREŽNJAK, KOVAČEVIĆ, MARIJANOVIĆ, RADIĆ, ŠOLJIĆ, CRNJAC, PERKOVIĆ, BOŠNJAK, RAIČ, KREŠIĆ, UDŽENIJA, ŠARAC i DŽALTO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

27/05/2020

error: