Osmrtnica

Mara Pavkovi─ç

1960. - 2020.

osmrtnica

 Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga k─çerka, majka, sestra, svekrva, punica, tetka i baka

MARA PAVKOVI─ć
udova Vlade

U utorak 21. sije─Źnja 2020. u 11 sati, iznenada u svojoj 60-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Sahrana drage nam pokojnice kre─çe u ─Źetvrtak 23.01. 2020. u 14 sati ispred mrtva─Źnice PODJELA – DUBRAVA. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 12.30 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju PODJELA – DUBRAVA. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: otac ┼ŻARKO, sinovi FRANJO, MARKO i LUKA, k─çer MARIJANA, nevjeste ANA i IVA, zet DANIJEL, unu─Źad JURE, TOMA, MATEJ, DUJE i FRAN, bra─ça IVAN i JOSIP s obiteljima, sestra SLAVICA s obitelji, djever MARKO s obitelji, djever BO┼ŻE s obitelji, djever IVO s obitelji, zaova JANJA s obitelji, obitelj pok. zaove MILE JELI─ć, zaova ZDRAVKA s obitelji, obitelji PAVKOVI─ć, MUSA, ─ćORI─ć, OZDANOVAC, KRALJEVI─ć, JELI─ć, GALI─ć, CRNJAC, BO┼áNJAK te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

21/01/2020

error: