Osmrtnica

Ljiljana Naki─ç

1942. - 2020.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

LJILJANA NAKI─ć ud. Bo┼że

u ponedjeljak 27. sije─Źnja 2020. god. u 03,00 sata u svojoj 78-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u utorak 28. sije─Źnja 2020. god. ispred mrtva─Źnice u Uzari─çima u 15,00 sati. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 14,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop u crkvi sv. Ante u Uzari─çima u 15,00 sati. Pokop ─çe se obaviti na groblju ┼áarampovo – Uzari─çi. 
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI:
sinovi: MIRO i STOJAN, k─çeri: JASNA i IVICA, zetovi: MARKO i NEDIJELJKO, nevjeste: SANJA i DORIS, unu─Źad: ANA, IVAN, VALENTINA, ILIJA, DANIJEL, VESELKO, ROSANDA, AN─ÉELKO, DANIJELA i KRISTINA, praunu─Źad: ILIJA, MARTA, IVANO, SARA, TOMISLAV i EMA, djeverovi: MILE i IVAN s obiteljima, obitelj pok. bra─çe: IVANA, BLAGE i PERE, obitelji pok. sestara: DANICE i MILKE, obitelji: NAKI─ć, LASI─ć, JAKI┼áA, BORAS, ┼áUNJI─ć, PRUSINA, ─îULJAK, KARAMATI─ć, PERI─ć i MATI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

27/01/2020

error: