Osmrtnica

Ivan Vasilj

1933. - 2019.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi javljamo rodbini i prijateljima da je dana 04. srpnja 2019. u 19,00 sati nakon kra─çe bolesti u svojoj 86-oj godini ┼żivota blago u Gospodinu preminuo 

IVAN VASILJ pok. Mate

Posljednji ispra─çaj dragog nam pokojnika kre─çe u subotu, 6. srpnja 2019. u 18,00 sati ispred mrtva─Źnice u Krehin Gracu. Pokop ─çe se obaviti u groblju Krehin Gracu. Obitelj prima su─çut jedan sat prije po─Źetka ispra─çaja u mrtva─Źnici.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
supruga VINKA; sin ANTE; k─çeri: MARICA, MIRJANA i NADA; nevjesta MACUKA; zetovi: KRE┼áO, LUKA i MARIO; bra─ça: KA┼ŻIMIR, ANTE i PERO-PELE s obiteljima; sestre: IVICA i ANICA s obiteljima; ro─Ĺak JURE-JURI┼áA s obitelji; ┼íura MARIJAN s obitelji; svastika MATIJA s obitelji; obitelj pok. svastike ANE; unu─Źad: IVANA, IVAN, ANA, MARIJA, DENIS, MARIO, ANTE, IVANA, ANA, MARIJA, ANNA i SARA; praunu─Źad: ELENA, LORENA, EMANUEL ,ANTE i MARIJA; te obitelji: VASILJ, PEHAR, OSTOJI─ć, MUSTAPI─ć, RADI┼áI─ć, STOJI─ć, DUGAND┼ŻI─ć, ROZI─ć, PRSKALO, BARBARI─ć, PLANINI─ć, MIJATOVI─ć i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

04/07/2019

error: