Osmrtnica

Ivan Martinovi─ç

1944. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi suprug, otac, brat, svekar, punac i djed

IVAN MARTINOVI─ć – KA┼ŻI─ć

U srijedu 5. velja─Źe 2020. u 17.30 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 76-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kre─çe u petak 7.2.2020. u 15 sati ispred mrtva─Źnice na groblju SUN─îENJAK u Ljuboti─çima. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 14.30 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju SUN─îENJAK u Ljuboti─çima. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
supruga SLAVKA, sin MARIN, k─çeri MARIJA i ZORICA, brat STIPE s obitelji, sestre JANJA, MARIJA s obitelji i RADOSLAVKA s obitelji, obitelj pok. sestre LJUBICE, nevjesta IVANA, zetovi FERDO i MARINKO, unu─Źad fra RENATO, ANDRIJANA, MATEA, IVAN, LUKA, MARKO, IVAN i IVA, svastike ZDRAVKA, BLAGICA i DRINA s obiteljima, ┼íure JOZO, MIRKO s obiteljima i PERO, obitelji MARTINOVI─ć, KVESI─ć, GALI─ć, SESAR, VUKOJA, BREKALO, HAIER, GRBE┼áI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

05/02/2020

error: