Osmrtnica

Iva ─ćavar

1941. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

IVA (ud. Marinka) ─ćAVAR

u srijedu 29.01.2020. godine nakon kratke bolesti u 79. godini ┼żivota,  primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 30.01.2020. godine u 15.00 sati ispred mrtva─Źnice ÔÇ×Bijeli BrijegÔÇť.Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×SMR─îENJACIÔÇť. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi sv.Tome Apostola Bijeli Brijeg. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi: DAMIR-Brko, TIHOMIR i DARKO-─îista; nevjesta: RENATA; unu─Źad: MARINO,TEO, INES i ROMANA; bra─ça: TOMO-Tu┼íup i NEDILJKO sa obiteljima; sestre: MARICA i LJUBICA sa obiteljima; obitelj pok.bra─çe: NEVENKA i MATE; zaove: DRAGICA i ANKICA; obitelji: ─ćAVAR, PLANINI─ć, FILIPOVI─ć, JURI─îI─ć, MARIJANOVI─ć, ─ćABRILO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.


Upute do groblja

osmrtnicama

29/01/2020

error: