Osmrtnica

Fila Filipovi─ç

1929. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

FILA (ud. Jure) FILIPOVI─ć

u utorak 10.03.2020. godine, u 19.00 sati nakon du┼że bolesti u 91. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe u ─Źetvrtak 12.03.2020. god. u 15.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×DONJA JASENICAÔÇť. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici Donja Jasenica.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sin AN─ÉELKO; k─çerke: AN─ÉELKA-Seka i JULIJA; nevjeste: TATJANA i KRISTINA; zetovi: MILAN i BRUNO; unu─Źad: ANJA, MIA, SONJA, MONIKA, BARBARA, KRISTINA i FILIP; praunu─Źad: MIHAEL, IVANO, ANDREJ, GABRIJEL, NOA, ARON, MAURO i NIKA; sestra ANICA s obitelji; obitelji pok.sestara JANJE, LUCE i MARE; obitelj pok.djevera LUKE; zaove: DANICA i STOJKA sa obiteljima; obitelji: FILIPOVI─ć, ORE┼áKOVI─ć, ┼áINDIK, ROGA, ┼áIMUNOVI─ć, DUJMOVI─ć, BEVANDA, IVI┼áI─ć, STOJANOVI─ć, MILJKO, ARAPOVI─ć, MARIJANOVI─ć, SU┼áILOVI─ć, DRMA─ć,VIDOVI─ć, BUKVI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

10/03/2020

error: