Osmrtnica

anton buhovac

Anton Buhovac

kriz_osmrtnicama

1958. - 2020.

Ja sam uskrsnu─çe i ┼żivot: tko u mene vjeruje, ako i umre ┼żivjet ─çe!ÔÇť (Iv 11, 26) Utje┼íeni ovim Isusovim rije─Źima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi

Anton Buhovac

u petak, 29. svibnja 2020. godine u 18.30 sati, iznenada u 62. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka kre─çe u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine u 16 sati ispred mrtva─Źnice u Gornjoj Jasenici, gdje obitelj prima izraze su─çuti od 15.15 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju Gornja Jasenica, Mostar. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żiti ─çe se nakon pokopa u crkvi u Jasenici.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
bra─ça ROBERT i DRAGAN, sestra SLA─ÉANA, nevjeste DAVORKA, MARIJA i MILICA, zet MILAN, stri─Źevi JANKO i IVAN s obiteljima, obitelji pokojnih stri─Źeva FRANJE, MIRKA i MLADENA, tetke JANJA, DELFA, DANICA, IVANKA, STANKA i FILA s obiteljima, brati─çi SLAVEN s obitelji, ILIJA, NIKOLA s obitelji, DIJANA, TINO i LEO, sestri─çi ROBERT i LUKA, te obitelji BUHOVAC, BUNTI─ć, BABI─ć, LOVRI─ć, MILI─ćEVI─ć, BEVANDA, DRMA─ć, STOJANOVI─ć, KRTALI─ć, GRGI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

30/05/2020

error: