Osmrtnica

Ante Cvitkovi─ç

1972. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

ANTE (pok. AN─ÉELKA) CVITKOVI─ć

u nedjelju 29.03.2020. godine, u 15.00 sati nakon kra─çe bolesti u 49. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit ─çe se u ponedjeljak 30.03.2020. godine u 15.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×KOLENJEÔÇť, u krugu naju┼że obitelji. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
brat MARIO; sestre: BRANKA, ZDRAVKA, TONKA, KORNELIJA, DRA┼ŻENKA i MARIJANA; zetovi: IVICA, NEDELJKO, BENEDIKT, TIHOMIR i MARINKO; sestri─çi: MATE, MATEA, IVANA, MARINKO, LJILJANA, MARIJA, MARIJA, MATE, MARKO, INKA, UNA, ADOLF, ANTE, ANDREA, ANAMARIJA, ARIJANA, DANIJELA, MARKO i AN─ÉELA; tetke ANIKA i DRAGA; strina ANKA; ujne: JELKA i LJUBICA; obitelji: CVITKOVI─ć, LETO, GRADAC, KRTALI─ć, PEHAR, VUKOVI─ć, KNEZOVI─ć, MARINOVI─ć, KOMADINA, BERNARDI─ć, IVANKOVI─ć, ┼áUNJI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

29/03/2020

error: